Tài liệu, bài giảng, văn bản, luận văn, đồ án, tiểu luận...

Cá voi xanh là sinh vật lớn nhất hành tinh. Đúng hay sai?

De KT 1 tiet (unit 9-11) So 5

PHÒNG GIÁO DỤC TAM ĐẢO TRƯỜNG THCS TAM ĐẢO Họ và tên: ………………………….. Lớp:……. TIẾT 71 ĐỀ KIỂM TRA MỘT TIẾT MÔN: ANHVĂN   Mark Comment    Questions: I. Choose the suitable words or phrases to fill in the blanks.(2 marks) Farmers collect household and garden waste to make …………… a. glassware b. compost c. fabric d. foor coverings We are delighted …………..your English exam. a. you pass b. you passed c. you to pass d. your passing You can ……….information on recycling things in the library. a. look for b. take out c. throw away d. break up Milk bottles can be ……………after being cleaned. a. recycled b. soaked c. broken d. reused This project ………………next month. a. is carried out b. will carry out c. carries out d. will be carried out It’s dangerous ………….in this river. a. swim b. to swim c. swimming d. that you swim We are looking forward ………………..you in June. a. to see b. to seeing c. seeing d. to be seen English …………….in many countries in Asia. a. speaks b. is speaking c. is spoken d. has spoken …………….using plastic bags, we shouldn’t use them at all. a. Because of b. Inspite of c. is poken d. has spoken You’ll get back your …………..when you bring the cans back for recycling. a. payment b. deposit c. acount d. envelop II. Complete these sentences with the correct form of the verbs from the box.(2 marks) Travel come clean wait go use take show  Would you mind ………..how to use this machine? It’s not good to visit other places – I enjoy ……………. Would you like ……………to dinner on Friday? Do you mind ……………….the kitchen? Would you mind if I …………..your phone? I’m not quite ready yet. Would you mind …………a little longer. When I was a child, I hated ………….to bed early. Do you mind if I ……………..a photo of your family? III. Choose the word or phrase that need correcting.(2 marks) My sister has done her homework in her room for a quarter past eight. A B C D Would you mind to open the window for me? A B C D Mary enjoys to be able to meet a lot of interesting people during her A B C D vacation. It has been a long time since we last talked together, isn’t it? A B C D The ambulance is going to be there in about 10 minutes. A B C D IV. Complete the second sentence so that it has a similar meaning to the first. (2 marks) Where is the nearest post office? Could you ………………………………………………………….? Hanh is studying very hard because she doesnn’t want t fail in the exam. Hanh is studying very hard in order …………………………………… Many people in the world speak Englis. English………………………………………………………………….. We find it difficult to understand this question. This question …………………………………………………………… V. Fill in the blanks with the suitable prepositions.(2 marks) The girl fell ………her bike and hit her ………..the road. The policeman asked me to phone …………an ambulance. You’d better put pressure ……………the wound. The ambulance will be there ………….about 10 minutes. Don’t overheat the victim ………….blankets or coats. ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA MỘT TIẾT I. (2 marks) 1. b 2. b 3. a 4. d 5. d 6. b 7. b 8. c 9. c 10. b II .(2 marks) 1. showing 2. traveling 3. to come 4. cleaning 5. used 6. waiting 7. to go/ going 8. take III.(2 marks) 1. C (since) 2. C (opening) 3. A (being) 4. D (hasn’t it) A. (will) IV. (2 marks) Could you show me the way to the nearest post office? Hanh is studying very hard in order not t fail in the exam.

+ Xem thêm
Download

Tài liệu miễn phí

thêm vào bộ sưu tập

Lượt xem:81|Tải về:0|Số trang:3

Thông tin tài liệu

Ngày tạo: